Showbiz

Adrien Brody va juca in thriller-ul lui Dario Argento

Adrien Brody, Emmanuelle Seigner si Elsa Pataky vor juca impreuna in Giallo , cel mai recent proiect cinematografic al regizorului italian, Dario Argento .

Giallo (Yellow) este un thriller care spune povestea unei stewardese americane care se alatura unui detectiv italian in cautarea surorii sale disparute, rapita de un criminal in serie cunoscut cu porecla de Yellow.

Dario Argento este unul dintre cei mai cunoscuti si mai prolifici regizori italieni, facandu-se remarcat in anii ’70 printr-o serie de filme care imbinau horror-ul cu eroticul, precum Suspiria (1977) sau Profondo rosso (1975). Ultimul film al lui Argento este un horror fantastic, The Mother of Tears, lansat pe ecrane in toamna anului trecut. Filmarile sunt programate sa inceapa in mai anul acesta la Torino, Italia.

Adrien Brody, pe care il veti putea vedea in curand si in salile de cinema din Romania in The Darjeeling Limited si Manolete, unde joaca alaturi de Penelope Cruz, va fi unul dintre producatorii executivi ai filmului.

Pe actrita franceza Emmanuelle Seigner ati putut-o vedea anul acesta in mult premiatele The Diving Bell and the Butterfly si La vie en rose, iar Elsa Pataky a jucat recent in Asterix and the Olympic Games.

Trailer The Darjeeling Limited


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea