Showbiz

#rock #monden #scandal #adrian despot #vita-de-vie #reporterita #injuratura #hip hop

Adrian Despot a pus la punct o reporterita TV


Adrian Despot , vocalul trupei Vita de Vie a fost “victima” unui interviu cum rar se poate vedea la TV. Interviul a avut loc cu ocazia concertului umanitar ce a avut loc pe 2 decembrie in clubul bucurestean Fabrica.

Despot a fost pus si simplu chinuit de intrebarile stupide ale unei reporterite TV, cu serioase probleme de dictie si de echilibru.

Aceasta l-a intrebat pe Despot despre numarul de piese pe care Vita De Vie urma sa le interpreteze in aceasta seara. Cantaretul s-a aratat surprins de intrebare, oferind un raspuns pe masura: “Cateva. In jur de 10. Nu stiu…”

Reporterita a continuat sirul intrebarilor “inteligente”: “Cine a cantat inaintea dumneavoastra?”. Adrian Despot s-a conformat si a prezentat ordinea intrarii pe scena a artistilor: Andrei de la Megastar si trupa Habar, Parazitii si Vita de Vie.

In finalul interviului, Despot si-a pierdut calmul, cand reporterita l-a intrebat din nou: “Cate trupe sau cati artisti sunteti pe scena?” Vizibil infuriat, solistul a intrebat cameramanul: “Cum ati angajat-o?”, dupa care a ridicat tonul si i-a enumerat inca o data celei care il intervieva trupele prezente la eveniment. Vocalul de la Vita de Vie nu s-a putut stapani si a strecurat la finalul interventiei unul dintre cele mai uzitate cuvinte obscene din limba romana.

Urmareste inregistrarea video a interviului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea