Showbiz

#film #serial #epoca #telenovela #aniela #adela popescu #denis stefan

Adela Popescu va juca in primul serial de epoca romanesc

Adela Popescu si Denis Stefan vor juca in “ Aniela ”, primul serial de epoca romanesc. Denis Stefan il va interpreta pe ofiterul Radu Vulturesco, in vreme ce Adela Popescu o intruchipeaza pe Aniela Elefterios, o tanara din inalta societate. Denis si Adela vor fi primul cuplu de indragostiti din acest serial.

"Sunt mai increzatoare ca niciodata in acest proiect, consider ca toata experienta mea de pana acum m-a pregatit pentru interpretarea acestui rol, sper din toata inima sa reusesc sa ma ridic la nivelul asteptarilor si vreau sa fiu pe masura valorii acestui proiect ambitios. In incercarea de a o cunoaste pe Aniela, am descoperit o lume fascinanta citind, calatorind in timp, o lume pe care deja o simt ca fiind a mea", a declarat Adela Popescu.

Pentru rolul lui Radu Vulturescu au mai dat probe Lucian Viziru si Razvan Fodor, insa in cele din urma rolul i-a revenit lui Denis Stefan.

Cea de-a 2-a pereche din “Aniela” va fi formata din Bogdan Albulescu si Sabina Posea.

“Aniela” va rula incepand cu aceasta toamna pe postul Acasa TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea