Showbiz

#david copperfield #new york #las vegas #pariu #castig #vacanta #cazinou #ruleta #monden #adela popescu #alte-genuri

Adela Popescu a castigat 700 $ la ruleta

 
Adela Popescu a castigat 700 $ la ruleta. Nu, artista nu este o impatimita a jocurilor de noroc si nici nu vrea sa o apuce pe aceasta cale.

Insa, aflata in vacanta de iarna la New York si Las Vegas, Adela a vrut sa-si incerce norocul in asa-zisul „Oras al pacatului”.

Astfel ca, alaturi de iubitul ei, Marius Kalmar, si un grup de prieteni, artista a intrat in cazinou, a pariat si a castigat 700 $.

"Mai mult la insistentele prietenilor am jucat si eu. Mi-au spus ca daca am ajuns in Vegas si nu joc la ruleta inseamna ca am fost degeaba acolo.

Am mizat pe un numar si acela a iesit, asa ca am castigat 700 de dolari, bani pe care i-am investit in haine. Norocul incepatorului", explica amuzata Adela.

Adela Popescu , care momentan joaca rolul feminin principal din serialul tv, „Ingerasi”, a fost impresionata de hotelurile imense din Las Vegas si binenteles ca nu a putut rata nici cele mai bune spectacole, cum ar fi „ Cirque du Soleil ” sau „ David Copperfield ”.

Pe langa asta, chiar de Revelion, artista s-a intalnit la restaurantul hotelului din New York unde era cazata si cu Andreea Esca si familia ei. Adela a petrecut o saptamana in metropola americana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea