Showbiz

#rap #album #ceoncerte #tratament #operatie #glanda salivara #cancer #adam yaunch #beastie boys

Adam Yauch de la Beastie Boys are cancer

Membrul trupei Beastie Boys , Adam "MCA" Yauch a fost diagnosticat cu cancer si va fi operat. Declaratia a venit chiar din partea artistului care a postat un mesaj video pe pagina de internet a formatiei, informeaza billboard.com.

Formatia si-a anulat turneul care era programat in aceasta vara si si-a amanat si lansarea celui mai recent album, Hot Sauce Committee Part 1. Ceilalti membri ai trupei astepata ca Adam Yauch sa se refaca.

Adam Yauch a fost diagnosticat saptamana trecuta cu cancer la glanda salivara stanga si trebuie sa se opereze urgent. Potrivit declaratiilor artistului, corzile sale vocale nu au fost afectate si se asteapta sa isi revina in totalitate dupa operatie.

"Cel mai probabil ma voi opera saptamana viitoare, iar apoi voi urma cateva sedinte de radioterapie. Vestea buna este ca tumoarea este localizata doar in aceasta parte a corpului si nu imi va afecta vocea. Acest lucru imi da planurile peste cap, insa boala se poate trata", a declarat Adam Yauch.

Trupa Beastie Boys avea un program incarcat pentru aceasta vara, cand ar fi trebuit sa sustina mai multe concerte la diverse festivaluri din Statele Unite. Luna trecuta, trupa a sustinut un concert la Festivalul Bonnaroo din Manchester .

"Imi cer scuze tuturor fanilor si celor care asteptau sa vina la concertele noastre. Ne vom intoarce insa curand", a mai declarat artistul.

Hot Sauce Committee Part 1, cel de-al optulea album al formatiei, era programat sa se lanseze pe 15 septembrie. Albumul contine 17 piese, inclusiv melodiile Don’t Play No Game That I Can’t Win cu Santigold si Too Many Rappers cu Nas.

EMI, casa de productie a celor de la Beastie Boys a facut public un scurt comunicat:

"Suntem alaturi de Adam Yauch, de familia lui si de trupa Beastie Boys. Cel mai important lucru este ca in prezent Adam sa fie sanatos. Ii dorim toate cele bune si o insanatosire grabnica".

Beastie Boys - Sabotage

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea