Showbiz

#anticristul #lars von trier #charlotte gainsbourg #cannes #film #cinema

Actrita din Antichristul lui Lars von Trier se dezvaluie

, actrita principala din pelicula Antichristul, a declarat ca a visat dintotdeauna sa joace intr-un film regizat de danezul , informeaza Femalefirst.co.uk.

Inca de la inceput actrita a considerat acest proiect ca fiind foarte provocator si a decis sa dea totul pentru a-l multumi pe Lars von Trier.

Charlotte Gainsbourg a aparut de mai multe ori dezbracata in Antichristul si a luat parte la scene foarte socante care au facut-o sa se gandeasca serios la cariera ei cinematografica. "Lars von Trier nu putea tine camera deoarece tremura prea mult. Parea atat de vulnerabil incat am vrut sa ii dau exact ceea ce dorea, sa merg pana la capat pentru el", sustine actrita.

Gainsbourg a povestit ca dupa scena sugrumarii care a fost foarte dureroasa, controversatul regizor i-a spus: "Stiu ca te simti rau, Charlotte. Dar toti actorii mei se simt asa".

Charlotte Gainsbourg a colaborat pentru prima data cu Lars von Trier in proiectul Antichristul care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta. Colaborarea s-a dovedit a fi foarte fructuosa deoarece Charlotte a si castigat premiul pentru cea mai buna actrita.

Urmareste trailerul filmului Antichristul:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea