Showbiz

#oceans #guess who #stand up #comic #pneumonie #deces #bernie mac

Actorul Bernie Mac a incetat din viata

Comicul american, , a murit sambata dimineata intr-un spital din Chicago, in urma unor complicatii survenite de la pneumonie . Danica Smith, purtatorul de cuvant al actorului, a confirmat decesul, dar nu a oferit alte detalii.

Starea de sanatate a actorului a fost agravata si de boala de care suferea - sarcoidoza. Aceasta e caracterizata prin slabirea sistemului imunitar si aparitia unor noduli pe organe, in special pe plamani. Infectia si medicamentele necesare tratamentului i-au blocat imunitatea si au dus la aparitia pneumoniei. Bernie Mac era internat din 24 iulie, cu opt zile inainte sa fie diagnosticat cu boala la plamani. Atunci a fost conectat la aparate si tinut la terapie intensiva.

Sotia sa, Rhonda si fiica in varsta de 30 de ani, Je'Nice, i-au fost alaturi pana in ultima clipa.

"S-a zbatut sa ramana in viata, insa n-a mai putut respira. Rhonda l-a strigat, iar el a deschis ochii si a dat din cap. Ea a zambit si i-a spus: 'Nu ma parasi. Astept sa te intorci'. El i-a pus mana pe umeri si ea si-a dat seama ca este obosit. Doctorii se ocupau de el. Au incercat sa-l resusciteze de doua ori. O data si-a revenit si a stat treaz timp de o ora. Apoi a intrat in stop cardiac pentru a doua oara", a dezvaluit Mary Ann Grossett, cumnata starului.

Bernard Jeffrey McCullough

Nascut in Chicago, pe numele real Bernard Jeffrey McCullough, actorul a jucat rolul principal in sitcom-ul The Bernie Mac Show, care a rulat timp de cinci sezoane. El a aparut alaturi de George Clooney in trilogia Ocean si alaturi de Ashton Kutcher in comedia romantica Guess Who.

Bernie Mac era foarte celebru si pentru turneele sale de stand-up comedy. In 1997, a realizat turneul Kings of Comedy, alaturi de Steve Harvey, D.L. Hughley si Cedric the Entertainer. In 1998, The Bernie Mac Show a debutat pe postul de televiziune Fox. Pentru acest rol a fost nominalizat de doua ori la premiile Emmy , in 2002 si 2003, si de doua ori la Globurile de Aur, in 2003 si 2004.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmariti trailer-ul filmului Guess Who, cu Bernie Mac si Ashton Kutcher in rolurile principale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea