Showbiz

#bucuresti #8 noiembrie #ace of base #concert #muzica #pop

Ace of Base concerteaza pe 8 noiembrie la Sala Polivalenta

Trupa suedeza Ace of Base va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 8 noiembrie 2008 , potrivit site-ului www.kompasevents.ro.

Biletele se pun in vanzare pe 14 august 2008 prin reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, precum si online prin www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro.

Detinatoare a unui record Guinness pentru cel mai bine vandut album de debut („Happy Nation/The Sign” – 1993), Ace of Base a devenit o formatie de cult la inceputul anilor ’90 cu hituri precum „All that She Wants”, „The Sign” sau „Happy Nation”.

Reteta succesului Ace of Base este una care prezinta in cea mai pura forma muzicala optimismul, prietenia si credinta in dragoste. Acestea se imbina perfect in melodii si versuri originale, usor de recunoscut de catre oricine. Celor care au crescut fredonand melodiile de succes ale Ace of Base li se alatura si adolescentii din zilele noastre, care se bucura in egala masura de melodiile lor, datorita difuzarii frecvente a acestor hituri de catre posturile de radio.

Ace of Base, o adevarata fabrica de hituri

Proportia de albume lansate si hituri de top 10 ale formatiei Ace of Base este absolut impresionanta: opt succese de acest fel in numai patru albume! „All that She Wants”, „Happy Nation”, „The Sign”, „Don’t Turn Around”, „Living in Danger”, „Lucky Love”, „Beautiful Life” si „Life Is a Flower” ( cea mai difuzata melodie la posturile de radio europene in anul 1998) sunt hituri care au marcat decisiv istoria trupei si odata cu aceasta, cultura muzicala a unei generatii.

Urmareste cateva videoclipuri ale unor piese celebre ale trupei Ace of Base

"All that she wants"

"Beautiful life"

"The sign"




Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea