Showbiz

#ac/dc #concert #bilete #vanzari #rock

AC/DC in Romania: Au mai ramas disponibile doar 2 categorii de bilete!

Concertul AC/DC in Romania a starnit interesul multor romani. Astfel, daca in prima zi s-au vandut peste 7000 de bilete, iata ca dupa doar cateva saptamani au fost epuizate toate biletele la categoria Golden Circle (in fata scenei).
 
In prezent, mai sunt la vanzare doar doua categorii de bilete: Normal Circle si VIP, informeaza organizatorii concertului.

La categoria Normal Circle s-au pus in vanzare 20.000 de bilete la pretul promotional de 127,2 lei, si acestea fiind in curs de epuizare. Dupa ce primele 20.000 de bilete vor fi vandute, pretul unui bilet la categoria Normal Circle va fi de 148,4 lei.

In ceea ce priveste biletele VIP, acestea costa 477 de lei si sunt pozitionate in tribune.

Biletele la concertul AC/DC se pot achizitiona din magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si online, pe eventim.ro.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 17.00. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea