Showbiz

#pop

ABBA, din nou impreuna

Celebrul grup suedez Abba s-a reunit pentru prima data de la concertul de adio din 1986. Ce-i drept, reuniunea celor 4 membri ai formatiei nu a avut loc pe scena asa cum si-ar fi dorit fanii ci intr-un balcon din Stockholm .

Anni-Frid, Agnetha, Benny si Bjorn au fost vazuti din nou impreuna pentru cateva ore, sambata cu ocazia premierei filmului " Mamma Mia ", o superproductie inspirata de musicalul cu acelasi nume care in ultimii ani a facut furori de o parte si de cealalta a Atlanticului. Coloana sonora a filmului contine 20 dintre hiturile Abba.

Abba nu se va mai canta niciodata pe scena

Intr-un interviu acordat ziarului Sunday Telegraph, Bjorn Ulvaeus si Benny Andersson, doi dintre membrii formatiei au declarat ca ABBA nu va mai canta niciodata pe scena. Ei au adaugat ca pur si simplu "nu exista o motivatie pentru o regrupare".

"Vrem ca fanii sa isi aduca aminte de noi asa cum eram, exuberanti si plini de ambitie", a spus Ulvaeus.

Abba este unul dintre cele mai de succes grupuri pop din istoria muzicii. In cei 10 ani de activitate (1972-1982) Abba a reusit performanta de a vinde peste 370 de milioane de discuri, lansand zeci de hituri pe care multi dintre noi le fredonam si acum: "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Money, Money, Money", "Fernando", " The Winner Takes it All ".

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea