Showbiz

#aaron eckhart #harvey two-face #the rum diary #johnny depp #heath ledger #the dark knight

Aaron Eckhart se alatura distributiei filmului The Rum Diary

Actorul Aaron Eckhart , interpretul personajului Harvey Two-Face , a declarat recent ca se va alatura lui Johnny Depp in adaptarea pentru marele ecran a romanului The Rum Diary , scris de Hunter S. Thompson, informeaza hollywoodreporter.com.

The Rum Diary spune povestea scriitorului Paul Kemp (Johnny Depp) care lucreaza la o publicatie portoricana aflata in pragul falimentului si care ajunge sa fie implicat intr-un triunghi amoros. Personajul principal este inspirat chiar de scriitorul hunter s. thompson.

Aaron Eckhart se afla in negocieri pentru rolul unui proprietar de terenuri instarit, Sanderson, care il introduce pe Paul Kemp, interpretat de Johnny Depp, intr-un stil de viata mai bun.

Zvonurile spun ca si actorul Richard Jenkins, nominalizat la premiile Oscar 2009 - categoria "cel mai bun actor", pentru prestatia sa din filmul The Vizitor, va face parte din distributie si va interpreta rolul lui Lotterman, barbatul care cumpara publicatia la care lucreaza Paul. Actrita Amber Heard face parte deja din echipa. Ea va juca rolul iubitei unui alt jurnalist.

Filmarile la The Rum Diary sunt programate sa inceapa pe 30 martie, in Puerto Rico.

Johnny Depp a mai jucat intr-o adaptare dupa un roman de Hunter S. Thompson in 1998, in Fear and Loathing in Las Vegas , pelicula care a fost considerata un esec.

Depp a terminat recent lucrul la Public Enemies in regia lui Michael Mann si Alice in Wonderland regizat de Tim Burton. Filmul lui Mann va fi lansat pe 1 iulie 2009 in SUA.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight, cu Aaron Eckhart si Heath Ledger.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea