Showbiz

#copilaria lui icar #actor #pneumonie #decedat #gerard depardieu #guillaume depardieu

A murit fiul lui Gerard Depardieu

guillaume depardieu, fiul celebrului actor francez Gerard Depardieu, a decedat luni la Paris in urma unei pneumonii severe, informeaza site-ul imdb.com.

Guillaume Depardieu, in varsta de 37 de ani, terminase luna aceasta, la Bucuresti, filmarile pentru pelicula lui Alexandru Iordachescu, copilaria lui icar, film finantat de CNC cu 780.000 de lei, la concursul din 2007.

Purtatorul de cuvand al actorului Gerard Depardieu a declarat ca: ”Guillaume a contactat un virus care a dus la o pneumonie severa.”

In viata de zi cu zi, Guillaume era cunoscut drept un personaj foarte rebel. In2003 a suferit un accident de motocicleta, in urma caruia i-a fost amputat piciorul drept. El a fost condamnat de mai multe ori la inchisoare cu suspendare, fiind obligat si sa urmeze o cura de dezintoxicare .

Guillaume Depardieu a castigat in 1996 premiul Cesar pentru “Cel mai promitator actor”, cu rolul din Les Apprentis.

Filmul Copilaria lui Icar are ca tema manipularea genetica si urmareste dilema unui judecator, devenit incomplet fizic in urma unui accident, de a accepta sau refuza targul oferit de o companie care vrea sa scoata pe piata un medicament pentru incetinirea imbatranirii.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea