Showbiz

#keanu reeves #matrix #actor #paparazzo #atac #agresiune #proces #judecată

A inceput procesul lui Keanu Reeves

Au inceput audierile din cadrul procesului civil intentat de un paparazzo actorului . Fotograful sustine ca actorul l-a ranit cu masina sa, un Porsche 911 , informeaza news.yahoo.com

Avocatul actorului a declarat ca fotograful se afla la o distanta de trei metri de masina lui l-a acuzat pe fotograf ca a dat dovada de agresivitate .

Avocatul fotografului Alison Silva a anuntat ca, in urma acestui accident, clientul sau a trebuit sa cheltuiasca suma de 40.000 de dolari pentru ingrijirea medicala.

Atat acuzatiile impotriva lui Reeves , dupa ce a ajuns la concluzia ca Silva s-a impiedicat singur. Ba chiar mai mult, judecatorul a ajuns la concluzia ca actorul a fost victima agresiunilor fotografului pentru ca acesta s-a sprijinit de lui Reeves si nu i-a permis sa plece.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Avocatul diavolului, cu Keanu Reeves si Al Pacino

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea