Showbiz

#2011 #gala oscar #data

A fost anuntata data galei Oscar din 2011

Oscarurile 2010 au trecut, dar la Hollywood incep pregatirile pentru urmatoarea editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Presedintele Academiei, Tom Sherak, a anuntat ca cea de-a 83-a editie a premiilor Oscar va avea loc pe data de 27 februarie 2011 in aceeasi locatie: Kodak Theatre din Hollywood. Ceremonia va fi transmisa live de ABC.

In 2011 Oscarurile se vor desfasura ca in fiecare an, din 2004 incoace, in ultima duminica a lunii februarie. .

Nominalizarile la premiile vor fi anuntate pe 25 ianuarie 2011 la Samuel Goldwyn Theater, iar votarea castigatorilor se va incheia pe 22 februarie.

Chiar daca mai este aproape un an pana la cel mai asteptat eveniment al industriei cinematografice, bloggerii de film se grabesc deja sa anticipeze actorii si actritele care ar avea, cel putin momentan, sansa de a se regasi printre nominalizatii la premiile Oscar de anul viitor. Printre acestia se numara Angelina Jolie, Michelle Williams, Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal sau Ben Stiller.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea