Showbiz

#actor #scott suffalo #crima #mark ruffalo

A decedat fratele actorului Mark Ruffalo

Fratele actorului , Scott Ruffalo, a decedat marti noaptea, la o saptamana dupa ce a fost impuscat in cap, informeaza site-ul eonline.com.

In urma cu o saptamana, Scott Ruffalo a fost impuscat in cap in fata casei sale din Beverly Hills. Acesta a murit la spitalul Cedar-Senai din Los Angeles.

Shaha Mishaal Adham (26 de ani) s-a predat politiei in cursul zilei de luni, dupa ce autoritatile a emis dimineata un mandat de arestare pe numele ei pentru tentativa de omor.

O sursa a declarat pentru E! News ca Adham a crescut in zona Los Angeles-ului si ca este fiica unui magnat saudit. Politia inca nu a reusit sa gaseasca motivul crimei din 1 decembrie.

Scott Ruffalo era casatorit cu Luzelena Ruffalo si era tatal vitreg al fetitei acesteia, Lucinda. In 2002, Scott a fost pentru posesia de droguri pe care voia sa le vanda.

Mark Ruffalo a devenit viitorul Next Big Thing cu a sa exceptionala performanta din filmul nominalizat la Oscar - You Can Count on Me.

Nascut in Wisconsin , pe cand era foarte mic dorea sa devina actor, insa mai tarziu si-a ignorat aspiratiile, pana la terminarea liceului cand, nu stia sigur ce altceva doreste sa faca, merge in Los Angeles la varsta de 18 ani desi "nu foarte disperat " pentru a studia actoria la prestigioasa Stella Adler Conservatory.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului We Don't Live Here Anymore, cu Mark Ruffalo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea