Showbiz

#smiley #cheloo #colaborare #alte-genuri #hip hop

A aparut colaborarea dintre Smiley si Cheloo de la Parazitii (AUDIO)

Un nou featuring starneste aprigi discutii pe Internet. Este vorba despre  “ Plec pe Marte ”, rezultatul colaborarii lui Smiley cu Cheloo de la Parazitii . Melodia a putut fi ascultata in premiera ieri la Radio Zu.

Melodia a fost postata rapid pe Youtube si la fel de repede au aparut primele comentarii.

Pe langa mesajele pozitive (“piesa interesanta”, “colaborare reusita”, “O combinatie la care eu una nu m-as fi asteptat”, “Cheloo face toata melodia") sunt multi cei care nu par incantati de aceasta melodie (“Nu imi vine sa cred ca a facut Cheloo asta. Pacat, Cheloo! De ce o fi facut porcaria asta nu stiu…”, “Cea mai mare porcarie pe care am auzit-o vreodata”, “Daca si Cheloo a facut asta atunci sa nu-l mai injure lumea pe Puya. Sper ca e o facatura ”).

Reactiile negative sunt greu de inteles in conditiile in care Smiley a mai colaborat cu artisti din zona hip-hop. Sa nu uitam ca in 2007 a avut un succes imens cu single-ul “ In lipsa mea ”, pe care se poate auzi si vocea lui Uzzi de la B.U.G. Mafia.
 
Asculta mai jos melodia "Plec pe Marte", o colaborare muzicala semnata Smiley si Cheloo:



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea