Showbiz

#electro #tiesto #dj #muzica #concert #bucuresti #21 martie #cluj-napoca #20 martie #bilete #pret

43 lei, cel mai ieftin bilet la Tiesto


Au fost puse in vanzare biletele pentru concertul sustinut de Tiesto la Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 21 martie la Sala Polivalenta din Capitala.

Tichetele pentru show-ul lui Tiesto de la Bucuresti sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro, la pretul de 43 lei, in limita a 500 de bucati. Dupa ce acestea vor fi epuizate, vor mai fi puse in vanzare altele, la pretul de 57 lei, urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa coste 86 lei.

Cele cumparate in avans, de pe bilete.ro, vor fi expediate si livrate incepand cu data de 1 februarie. Accesul persoanelor sub 18 ani la acest eveniment este strict interzis.

Avand in vedere faptul ca in 2008 DJ Tiesto nu a sustinut niciun concert la noi in tara, artistul isi ia revansa in 2008 cu 2 recitaluri: cel din Bucuresti (21 martie) si cel de la Cluj-Napoca ( 20 martie , in club Obssesion).

Pe numele sau real, Tijs Verwest, Tiesto si-a inceput cariera muzicala in 1985. DJ-ul, care s-a pozitionat, timp de 3 ani pe primul loc in „ DJ Mag Top 100 ” a fost dintotdeauna pasionat de muzica.

Supranumit „Olandezul Zburator”, Tiesto a prestat in cele mai importante cluburi din lume, cum ar fi „Ministry of Sound”, „Dorian Gray”, „Godskitchen” sau „Dance Valley”. Printre piesele care l-au facut celebru pe artist se numara „Adagio For Strings”, „Love Comes Again” si „Traffic” (prima melodie instrumentala din ultimii 23 ani care a ajuns locul 1 in topuri, in 2003).

Anul care a trecut a fost unul plin de succese pentru Tiesto. Acesta si-a lansat dublul DVD live , al concertului „Parken Stadium” din Copenhaga, Danemarca, unde DJ-ul a finalizat si turneul mondial, „Elements of life”, a scos pe piata si o compilatie , „In Search of Sunrise 7 – Asia” si a performat pe mai multe continente cum ar fi Asia, Australia, America de Sud sau Europa. Pe 8 august 2008, olandezul a reusit performanta de a fi primul artist care a adunat peste 20.000 de oameni pe arena londoneza O2.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea