Showbiz

"21" ramane in topul filmelor americane

Filmul 21 se afla in fruntea box office-ului american pentru a doua saptamana consecutiv, dupa ce a strans incasari de 15. 1 milioane de dolari in weekend-ul trecut. Filmul este bazat pe povestea reala a sase studenti la prestigiosul MIT , ce devin experti in numaratul cartilor, si reusesc sa dea lovitura la cazinourile din Las Vegas, castigand milioane de dolari.

Mult asteptata comedie Leatherheads, cu George Clooney si Renee Zellweger in rolurile principale, a avut incasari sub asteptarile producatorilor si s-a clasat pe pozitia a doua in box-office, reusind sa adune doar 13.5 milioane de dolari in weekend-ul de lansare.

Lungmetrajul de aventuri Nim's Island, cu Abigail Breslin, Jodie Foster si Gerard Butler, a a strans 13.3 milioane de dolari si a ajuns pe locul al treilea in clasamentul celor mai vizionate filme de peste ocean.

Horton Hears a Who!, un fost detinator al primului loc, s-a aflat pe pozitia a patra, cu 9.1 milioane de dolari stransi din incasari, fiind urmat in clasament de horror-ul produs de Ben Stiller, The Ruins cu 7.8 milioane.

Trailer 21


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea