Showbiz

"21", mai tare ca "Horton"

Filmul 21, cu Kevin Spacey in rolul principal, a avut premiera saptamana trecuta in America si a reusit sa ajunga in fruntea box-office-ului de peste ocean cu incasari de 23 de milioane de dolari in primele trei zile de la lansare .

Lungmetrajul este bazat pe povestea reala a sase studenti la prestigiosul MIT, ce devin experti in numaratul cartilor sub indrumarea profesorului lor, si reusesc sa dea lovitura la cazinourile din Las Vegas, castigand milioane de dolari. Inteligenta studentilor si spiritul practic al profesorului Micky Rosa (Kevin Spacey) ii transforma pe cei sase intr-un adevar Commando al cazinourilor.

21 a reusit astfel sa-l detroneze pe Horton Hears a Who! dupa doua saptamani in care elefantelul a fost regale incasarilor din Statele Unite. Weekend-ul trecut, povestea adorabilului elefantel Horton (voce Jim Carey), care aude un strigat de ajutor de pe un mic norisor de praf plutind prin aer si se decide sa ajute in ciuda celor care il cred nebun , a strans numai 17 milioane de dolari, coborand pe pozitia a doua a box-office-ului american.

Parodia Superhero Movie, cu Leslie Nielsen, s-a situat pe locul al trilea, cu incasari de 9,5 milioane de dolari, iar locul patru este ocupat de Meet the Browns, cu Angela Bassett, care a adunat in primele trei zile de rulare, 7,7 milioane de dolari.

Trailer 21


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea