Showbiz

#20th century fox #featurette #clip #avatar

20th Century Fox lanseaza un nou clip si un featurette din Avatar

Cu doar o luna inaintea de premiera oficiala a filmului Avatar , de pe 18 decembrie, producatorii de la 20th Century Fox lanseaza pe internet un nou clip si un care dezvaluie alte detalii despre personajul principal si lumea de pe planeta Pandora, informeaza aceshowbiz.com.

In clipul intitulat Thanator Chase, avatarul lui Jake Sully, protagonistul peliculei, alearga pentru a se salva din calea animalelor salbatice de pe Pandora, in timp ce featurette -ul ne lasa sa aruncam o privire la jungla de pe noua planeta si la creaturile bizare care o populeaza, dar ne dezvaluie si motivul pentru care populatia Na’vi este in conflict cu oamenii.

Avatar il are in central actiunii pe Jake Sully, un soldat paralizat care calatoreste pe Pandora, avand de a merge din nou. Folosindu-se de avatarul sau, Jake reuseste sa se integreze in randurile populatiei Na’vi si se indragosteste de curajoasa Neytiri. Desi misiunea sa este de a-i spiona pe Na’vi in favoarea oamenilor, Jake ajunge in cele din urma sa-i apere pe acestia de pamantenii lacomi intr-o batalie epica ce va decide soarta unei lumi intregi.

Urmareste mai jos noul clip Avatar – Thanator Chase si noul featurette:

Avatar - Thanator Chase

Avatar - Featurette

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea