Showbiz

#scurtmetraj #festival de film #anonimul #sf gheorghe

20 de scurtmetraje romanesti concureaza la Anonimul

In cadrul Anonimul, care se va desfasura la Sf. Gheorghe in perioada 11-17 august, cinefilii prezenti la eveniment vor avea ocazia sa urmareasca un numar record de romanesti aflate in competitie.

Printre filmele care vor fi proiectate se numara Stii tu de Liviu Marghidan, Interior. de , Saga de Gabriel Achim, O zi buna de Catalin Apostol, Bomboane de ciocolata de Sebastian Chelu si Efectul Coco Chanel de Constantin Mircea. In total in competitia de scurtmetraj concureaza 72 de filme din tari precum Marea Britanie, Japonia sau Spania. Romania participa cu 20 de scurtmetraje .

Pentru cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film Anonimul s-au inscris pentru competitia de scurtmetraj, fictiune si animatie, aproape 300 de productii din 41 de tari, dintre care 26 au fost romanesti.

Tot in cadrul festivalului va fi prezentat, in premiera, Un barbat urmareste o femeie, un film-colaj alcatuit din sapte scurtmetraje realizate de sapte tineri regizori romani: Ciprian Alexandrescu , , Paul Manolescu, Sorin Damian si Gabriel Achim.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea