Showbiz

#avatar #james cameron #titanic #film #premiera

20 de minute din Avatar, proiectate si in Romania

Pe 21 august publicul din toata lumea va avea ocazia sa vada primele imagini din Avatar cel mai nou film semnat James Cameron .
    
Spectacolele speciale, gratuite, vor contine 16 minute pregatite special de catre regizorul James Cameron pentru a fi aratate lumii intregi. Evenimentul va avea loc si in Romania, in doua cinematografe bucurestene.

20th Century Fox si James Cameron vor face debutul teaser trailer-ului filmului printr-un eveniment fara precedent desfasurat intr-un numar limitat de cinematografe, care vor rula scene 3D, alese special de catre cunoscutul regizor.

Teaser trailer-ul va fi lansat in intreaga lumea in toate formatele, inclusiv IMAX
3-D, IMAX 2-D, digital 3-D, digital 2-D, 35mm 2-D, cat si online.

In Romania, evenimentul va avea loc la cinematografele Hollywood Multiplex din Mall Vitan si Movieplex din Plaza Romania . Cele 16 minute din Avatar vor putea fi vazute gratuit in cate doua spectacole programate in seara de 21 August.  Puteti afla mai multe informatii despre acest eveniment de pe site-urile celor doua cinematografe: hmultiplex.ro si movieplex.ro.

Despre Avatar

Pelicula ne poarta catre o lume noua, dincolo de imagianatia noastra. O lume in care un erou porneste intr-o calatorie de salvare si desoperire si care ajunge sa duca o lupta eroica pentru salvarea unei civilizatii.

Filmul a fost conceput de catre James Cameron acum 14 ani, intr-o perioada cand mijloacele de relaizare unui astfel de film nici nu existau.

Acum, dupa patru ani de propuctie propriu-zisa, Avatar ofera o experienta cinematografica captivanta complet noua in care tehnologia revolutionara, inventata special pentru cerearea filmului, dispare in emotia personajelor si in intorsura pe care o ia povestea.

Premiera mondiala a filmului Avatar va avea loc pe 18 Decembrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea