Showbiz

#rabat #maroc #festival #muzica

11 morti la un festival din Maroc

11 persoane au murit in capitala Marocului dupa ce au luat cu asalt iesirea de la un concert, informeaza gigwise.com.

Incidentul a avut loc sambata, 23 mai, la sfarsitul festivalului Mawazine care se desfasoara anual in Rabat si la care au participat, anul acesta, artisti precum Kylie Minogue, Alicia Keys sau Stevie Wonder.

Din cauza ca unul dintre gardurile de protectie a cedat in timp ce participantii la concert se grabeau sa evacueze stadionul Hay Nahda unde a avut loc festivalul marocan, 11 persoane au murit si alte 40 au fost ranite.

Autoritatile marocane s-au eschivat in urma acestui incident si au declarat ca vina este a oamenilor care nu au respectat avertismentul de a nu depasi barierele de metal care ii desparteau de gardul de protectie. In acelasi timp, participantii la festival au afirmat ca vina este a organizatorilor care au permis iesirea din stadion prin locuri care nu erau destinate pentru asa ceva.

Festivalul Mawazine
este finantat de Regele Mohammed si se desfasoara anual in capitala Marocului. Acest eveniment promoveaza toleranta si modernitatea pe continentului african.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea