Showbiz

#playboy #sex #nud #poza #madonna #licitatie #monden #pop

10000 de dolari pentru o poza deocheata cu Madonna


Casa de licitatie Christie’s va scoate la vanzare o fotografie nud de-a Madonnei, veche de 30 de ani.

Pentru a o vedea pe Madonna in costumul Evei, castigatorul licitatiei va trebui sa plateasca cel putin 10000 de dolari. Fotografia a fost facuta de Lee Friedlander si a aparut in revista Playboy in 1985.

Matthieu Humery, cel care se ocupa de fotografiile scoase la licitatie Christie’s, a declarat ca poza a fost realizata in 1979. Madonna, pe atunci o simpla dansatoare de 20 de ani care incerca sa devina celebra, a raspuns unui anunt postat in ziar in care se cauta un model dornic sa pozeze nud.

In urma sedintei foto au fost facute 6 poze, vandute ulterior revistei Playboy. Fotografia ce urmeaza sa fie scoasa la licitatie este cea mai deocheata din setul de 6 imagini.

O alta poza cu Madonna, realizata de fotograful Helmut Newton este de asemenea de vanzare. Madonna este de data aceasta ceva mai imbracata, vedeta purtand in imaginea respectiva lenjerie intima .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea