Showbiz

#rock #metallica

1000 bilete in plus la concertul Metallica

Fanii muzicii rock au motive de bucurie: se suplimenteaza numarul de bilete la concertele Metallica si Iron Maiden.

 

 

Astfel, pentru concertul Metallica se vor pune in vanzare inca 1000 de bilete in mai multe zone: Gazon A (180 lei), Gazon B (100 lei), Tribuna 1 – Sector F (250 lei) si Tribuna 2 – Sector B (180 lei). Tichetele suplimentate pot fi achizitionate incepand cu 17 iulie, ora 00.00 de pe site-ul www.myticket.ro.

 

Pentru show-ul Iron Maiden vor fi puse in vazare 1500 de bilete in plus la Gazon A (130 lei) care vor fi disponibile incepand cu 19 iulie, pe acelasi site (www.myticket.ro), la ora 00.00 si in magazinele Diverta. Alaturi de tichetele suplimentate, pentru Iron Maiden mai sunt disponibile bilete la Gazon B si in tribune.

Accesul copiilor sub 10 ani in Gazon A si B, interzis

Din cauza aglomeratiei cat si a temperaturilor foarte ridicate, la concertele Metallica, Iron Maiden si Lenny Kravitz, accesul copiilor sub 10 ani in zonele Gazon A si Gazon B, va fi interzis.

Concertele Metallica (23 iulie), Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august) fac parte din agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest `08 si se vor desfasura pe Stadionul Cotroceni.

 

Metallica este una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie. Trupa a a luat fiinta in 1981. De-a lungul carierei, Metallica a scos 8 albume de studio, 2 albume live, 2 EP-uri, 9 videoclipuri, a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si a fost onorata cu 7 premii Grammy.

 

Formatia a cunoscut schimbari de-a lungul timpului. Pe 27 septembrie 1986, basistul trupei, Cliff Burton moare intr-un accident rutier. Pierderea lui a socat atat fanii Metallica cat si fanii heavy-metal-ului din intreaga lume. Basistul a fost inlocuit cu Jason Newstead. Lars Ulrich, Kirk Hammett si James Hetfield, memrii ramasi, l-au ales pe Jason pentru ca era prieten cu regretatul basist Cliff Burton.

Daca stam sa amintim melodiile Metallica care au ramas in istorie, ar trebui neaprat sa ne oprim la „ Master of Puppets ” (1986), Enter Sandman ” (1991), „Unforgiven” (1992), si „Nothing else matters” (1993).

 

 

Noul album Metallica va fi lansat in toamna

 

In prezent, trupa lucreaza la cel de-al noualea material de studio, intitulat "Death Magnetic" ce urmeaza a fi lansat in toamna. Fanii din Romania vor avea prilejul pe 23 iulie sa asculte live, in concertul de la Bucuresti cateva mostre de pe acest nou album Metallica.


 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea