Showbiz

#liberty parade #vara #litoral #muzica electronica #concert

10 zile pana la Liberty Parade 2009

Pe 18 iulie, camioanele Liberty Parade vor aduna, dupa ora 16.30, toti viberii adevarati de pe traseul bine cunoscut dintre Olimp si plaja dintre Venus si Saturn.

Liberty Parade, evenimentul dance al anului se apropie cu pasi repezi. Au mai ramas 10 zile pana cand energia se va dezlantui pe malul marii, in cea mai tare petrecere in aer liber din Romania.

Zeci de mii de romanii sunt asteptati sa ia cu asalt Liberty Parade Arena, imbracati cat mai nebuneste, cu peruci multicolore, ochelari de soare si palarii, liberi sa se transforme pentru o noapte in orice si oricine. Petrecerea va incepe in jurul orei 19.30, iar explozia de cea mai buna muzica dance va fi completata de lumini, lasere si ecrane uriase.

Line-up-ul de pe cele trei camioane si de pe scena este unul de exceptie , reunind cei mai tari DJ romani.
Lui Dj Optick, Vali Barbulescu, Dj Allen, Dj Andi si Liviu Hodor , Christian Green, Emil Lazaria, NTFO, Vika Jigulina, Dan Ene, Paul Damixie, Treitl Hammond, Carlos & JASC, Raoul Rusu, Lucian Barbulescu si Hermannstadt Collective li se vor alatura doua nume mari ale muzicii electronice mondiale: Ferry Corsten si Planet Funk , pentru ca show-ul sa fie total.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea