Poze show culinar

Iata cele mai relevante poze despre show culinar de pe acasa.ro

Cele mai citite despre show culinar

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Ulei de argan face minuni! Cum sa-l folosesti in ritualul tau de infrumusetare, din cap pana in picioare

Sensibil, cu riduri, rosiatic, tern... asa arata tenul in perioada iernii, anotimp in care gerul si vantul lasa urme serioase asupra pielii tale. In ultima perioada, ajutorul vine de la produsele naturiste care au la baza extracte de plante, ce se pot utiliza sub diferite forme: uleiuri, tincturi, cataplasme, bai de abur, masti etc.

Cele mai noi despre show culinar

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.