Cele mai citite despre sfaturi ingrijire ten

Digestie si absorbtie optime de la PEDIGREE® pentru caini fericiti si plini de viata intreaga zi

Sunt unii oameni care iubesc cainii atat de mult incat si-au transformat aceasta pasiune in profesie, dedicadu-si intregul lor timp studierii si intelegerii lucrurilor care-i fac pe caini fericiti si foarte fericiti.


 

Asa sunt si expertii nostrii de la PEDIGREE din cadrul Centrului

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Bicarbonatul de sodiu, remediu naturist: adevarat sau fals?

Remediu de pe vremea bunicilor, bicarbonatul de sodiu este cunoscut ca fiind benefic in tratarea transpiratiei, arsurilor la stomac sau albirea dintilor.

Cele mai noi despre sfaturi ingrijire ten

3 Idei pentru a-ti redecora casa cu profile decorative

Redecorarea unei case poate reprezenta o provocare, deoarece necesita atat un efort financiar, cat si unul de timp. Atunci cand incepi o reamenajare, este bine sa iti faci un plan minutios, care te va ajuta sa nu iti depasesti bugetul, dar care iti va optimiza si durata intregii lucrari.

Sfaturi importante pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp (indiferent de anotimp)

Nimanui nu-i place sa fie nevoit sa arunce mancarea pentru ca s-a stricat, insa, din fericire, aceste zile sunt de domeniul trecutului. Astazi descoperim impreuna cele mai bune sfaturi pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp.

Amenajarea unui restaurant fast food: 5 sfaturi practice

Succesul unui restaurant de tip fast food este reprezentat de marketingul experimental. Acest concept inglobeaza aspecte ce tin de pozitionare, modul in care se face dotarea si branding. Dintre toate, un accent important se pune pe amenajarea locatiei. Poate parea surprinzator, dar unul dintre factorii de baza este rapiditatea cu care mancarea ajunge la clienti.