Sfaturi culinare

#Pizzeria Adrian #pizza pe vatra #comenzi pizza #livrare pizza Craiova #Pizza Craiova

Unde poti comanda cea mai buna pizza din Craiova cu livrare la domiciliu

Un party cu prietenii sau pur si simplu o seara in doi in care niciunul nu are chef sa gateasca? O pizza pe vatra este cu siguranta cea mai buna alegere. Iar daca optezi si pentru pizza cu livrare la domiciliu, meniul iti va fi servit rapid si comod acasa.

Programul incarcat al fiecaruia dintre noi ne determina sa alocam din ce in ce mai putin timp gatitului. Din comoditate sau din lipsa de inspiratie optam adesea pentru semipreparate sau pentru mancarea deja gatita la restaurant de catre cei care oricum se pricep mai bine.

Uneori, atunci cand esti deja acasa si ai pofta de ceva bun, gandul te duce imediat la o pizza pe vatra. Da unde gasesti cea mai buna pizza din Craiova? Review-urile spun ca Pizzeria Adrian din Craiova livreaza cea mai delicioasa pizza din oras.

Meniu bogat la Pizzeria Adrian

Am aruncat o privire pe meniu si am descoperit preparate apetisante. Spre exemplu, Fiesta este o pizza pe vatra cu cu sos, multa mozzarella, sunca, ciuperci, ardei gras, bacon, salam, masline si porumb, o combinatie perfecta, o adevarata sarbatoare a gusturilor.

Pizza Adrian de Luxe este obtinuta dintr-un aluat pufos, imbogatit cu sos special de pizza, cu mozzarella, sunca, ciuperci, bacon, salam, rosii, ardei rosu si acoperita cu parmezan.

Cei care isi doresc sa savureze o pizza picanta trebuie sa aleaga varianta Spicy, cu mozzarella, salam, ciuperci, sos de rosii si chilli. Evident ca in acest caz, o bere rece e mai mult decat necesara pentru a stinge focul acestei pizza condimentata.

Si pentru ca vorbeam de cea mai buna pizza din Craiova, la Pizza Adrian vei mai gasi in meniu pizza Deliciosa, cu cu sos, mozzarella, ciuperci, file de somon afumat si prosciutto crudo, o adevarata incantare si un rasfat.

Cei care tin post sau pur si simplu nu mananca branzeturi si lactate au si ei la dispozitie cea mai buna pizza vegetariana din Banie.

De asemenea, din meniul restaurantului nu lipsesc nici pastele sau salatele, astfel ca poti avea foarte usor o masa bogata si pe gustul tuturor.

Livrare pizza Craiova la domiciliu

Si pentru ca de cele mai multe ori ai nevoie ca pizza sa iti fi adusa direct la usa ta, Pizza Adrian are si serviciu de livrare comenzi pizza la domiciliu. Pizza Adrian ofera transport gratuit la comenzile de pe teritoriul municipiului Craiova, dar si in afara orasului, cu cateva conditii care pot fi insa aflate la unul dintre numerele de contact de pe site-ul www.pizzaadrian.ro.

Pentru comenzi pizza poti opta fie pentru varianta clasica de dimensiune, cea de 32 de centimetri, sau pentru cea uriasa – varianta party, de 50 de centimetri. Oricare dintre variante le-ai alege poti fi convins ca vei primi o pizza Craiova coapta pe vatra si originala, cu un blat pufos si ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. Cu atat mai mult cu cat Pizza Adrian pune mai presus de orice multumirea clientilor sai. Consulta meniul Pizza Adrian Craiova si alege ceea ce iti place, iar comanda iti va fi livrata acasa in cel mai scurt timp posibil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului