Sfaturi culinare

#faebook #jamila cuisine #tefal romania #tefal

Tefal Romania si Jamila Cuisine: Primul live cooking simultan pe doua pagini de Facebook

Tefal si Jamila Cuisine au oferit un regal gastronomic fanilor din social media, realizand in premiera o reteta transmisa live pe doua pagini de Facebook.
Fanii din cele doua comunitati au avut la dispozitie o saptamana sa aleaga preparatul pentru live. Votul publicului a mers catre o delicioasa reteta de briose cu capsuni, pe care Jamila a pregatit-o cu ajutorul mixerului Tefal Powermix .

Pe parcursul sesiunii de live cooking, Jamila a interactionat cu fanii, raspunzand in timp real intrebarilor si comentariilor primite pe paginile Tefal si Jamila Cuisine. La final, trei dintre cei mai activi fani au fost recompensati cu un mixer Tefal Powermix.

"Ne-a placut foarte mult optiunea de live video anuntata de Facebook si am vrut sa o testam printr-o actiune fulger. Cu Jamila Cuisine avem o colaborare pe termen lung si astfel s-a nascut ideea unui cooking show transmis pentru prima data in direct pe paginile noastre de Facebook. Reactiile fanilor au fost excelente, semn ca acest nou feature se preteaza foarte bine pe segmentul nostru de piata, unde sunt multe intrebari despre cum se pot obtine cele mai bune rezultate in bucatarie pentru orice preparat", explica Matei Goncea, Digital Marketing Manager South Central Europe Groupe SEB.

"Cand cei de la Tefal m-au provocat sa facem aceasta premiera in materie de live cooking am fost foarte entuziasmata. Acest tip de eveniment imi ofera posibilitatea sa interactionez cu fanii intr-un mod direct si sa ii aduc in bucataria mea, sa gatim impreuna pas cu pas. Faptul ca live-ul a fost transmis pe ambele pagini simultan a fost cu atat mai interesant, pentru ca am putut comunica si interactiona cu fanii din ambele comunitati, reunindu-i la aceeasi masa pentru a prepara impreuna o reteta delicioasa de briose. Mai mult, au putut sa vada «pe viu» cat de usor se poate pregati un desert acasa, totul live, fara montaj, fara scenariu, iar asta mi se pare minunat", spune Geanina Staicu-Avram, de la Jamila Cuisine.

Show-ul Jamilei a atins, cumulat pe cele doua pagini de Facebook, un reach de 300.000 de persoane, avand peste 80.000 de vizualizari in direct, 9.747 comentarii, 934 like-uri, 189 share-uri, in timp ce peste 500 persoane s-au inscris in competitie pentru a castiga unul dintre cele trei mixere Tefal Powermix.

Reteta castigatoare: briose cu capsuni by Jamila Cuisine

Ingrediente:

  • 350g faina,
  • 200g capsuni,
  • 170g zahar,
  • 70g unt topit sau ulei,
  • 3 oua mari,
  • 150 ml lapte,
  • 10g praf de copt,
  • sare.

Reteta video este disponibila aici.

Echipa participanta la proiect: din partea Tefal: Matei Goncea (Digital Marketing Manager); Gabriela Velicu (Trade Marketing Manager); - din partea Saatchi & Saatchi + The Geeks: Roxana Ionescu (Social Media Manager), Ioana Teodorescu (Brand Communication Manager).

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.tefal.ro


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului