Sfaturi culinare

#preparate culinare #tefal #petreceri

Tefal da gust petrecerilor de vara cu prietenii

Care sunt ingredientele unei intalniri reusite cu prietenii? Gratarul suculent, insotit de o salata fresh, alaturi de French fries crocanti si, bineinteles, cat mai multe cocktails. Pentru fiecare dintre acestea, Tefal are aparatul potrivit. Tot ce mai trebuie sa faceti e sa asezonati cu voie buna si inside jokes, dupa gust!

Ce ziceti de o seara cu tematica britanica? Fish & chips si Bloody Mary vor face cu siguranta deliciul invitatilor. Pentru o gustare echilibrata caloric, va recomandam sa pregatiti pestele pe gratar sau la friteuza.

Gratarul electric inteligent si practic Plancha des Saveurs de la Tefal este echivalentul modern al gratarului clasic, adaptat pentru petrecerile de apartament. Datorita termostatului sau reglabil, puteti gati toate tipurile de ingrediente precum carne, peste, oua si legume. Plita dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot™, ce indica momentul cand aparatul a atins temperatura ideala pentru gatit. Cu Plancha des Saveurs puteti pregati mai multe ingrediente in acelasi timp, fara sa folositi niciun strop de grasime.

Preparatele crocante la exterior si moi la interior sunt specialitatea aparatului ActiFry Express. Datorita tehnologiei inovatoare Actifry, puteti pregati rapid cartofi prajiti, dar si peste, carne si chiar deserturi.

Pentru salata aveti nevoie de razatoarea electrica Fresh Express +. Cele cinci conuri integrate va permit sa razuiti, sa feliati, sa tocati sau sa taiati in forme ondulate legumele, fructele si cascavalul direct pe farfurie. Conurile au culori diferite pentru a va ajuta sa il alegeti dintr-o privire exact pe cel de care aveti nevoie, adaugand in acelasi timp o pata de culoare in bucatarie. Fresh Express + are un tub de alimentare incapator, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa taiati legumele in prealabil. in plus, aparatul are un design compact, cu spatiu de depozitare integrat.

 

Pentru a prepara Bloody Mary, dar si alte cocktails sau smoothies, puteti folosi cu incredere blenderul BlendForce Glass Tripl'ax. Tehnologia Tripl’Ax combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a obtine rezultate perfecte de amestecare. Modelul BL313A vine cu doua accesorii, o mini-rasnita si un mini-tocator, pentru a va ajuta sa obtineti texturi si arome ametitoare.

E timpul sa inceapa petrecerea!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului