Sfaturi culinare

#impachetare prajituri #tavite prajituri #prajituri

Tavite pentru prajituri - Perfecte pentru cadourile dulci de Craciun

5 idei de dulciuri care pot fi ambalate in tavi din carton

Surprizele dulci trebuie sa fie impachetate corespunzator intr-un ambalaj festiv, mai ales cand vine vorba de cadourile de Craciun. Funditele rosii sau aurii si mesajele emotionante sunt prioritar de utilizat pentru ca destinatarul sa se bucure de un cadou de-a dreptul incantator si de o atmosfera calda.

In aceasta idee, AmbalajMarket, furnizor de ambalaje din carton, le ofera celor interesati posibilitatea de a cumpara tavite pentru prajituri la preturi accesibile. De regula, se adreseaza achizitorilor care sunt in cautarea unor ambalaje din carton in seturi generoase, pentru ambalarea unui numar ridicat de prajituri.

Bomboane de ciocolata

Cui nu-i plac bomboanele de ciocolata, mai ales atunci cand sunt ambalate elegant si cu bun gust? Nimeni nu are cum sa dea gres cu un astfel de cadou, indiferent ca este vorba de o zi de nastere speciala sau de pregatirea unui cadou pentru Craciun. Cei care sunt in cautarea unor tavite aurii din carton pot verifica disponibilitatea produselor regasite la magazinul online AmbalajMarket, unde vor avea parte de o varietate generoasa de modele.

Prajituri delicioase

Pentru ca prajiturile pot avea o multime de arome si creme gustoase, cumparatorul poate opta pentru mai multe sortimente, mai ales atunci cand nu este sigur de preferintele destinatarului. Un rand de prajiturele poate fi destinat celor cu glazura sau crema de ciocolata, iar un alt rand celor din vanilie, fistic, crema de alune, capsune etc. In momentul pregatirii unei surprize dulci, creativitatea nu trebuie sa fie infranata sub nicio forma. Din acest motiv, nu trebuie sa se neglijeze atasarea elementelor decorative de respectivele tavite pentru prajituri, pentru un impact vizual placut.

Briose ornamentate festiv

Pe langa preparatele dulci amintite anterior se poate opta cu incredere si pentru briose ornamentate festiv. Vestea buna este ca impachetarea lor nu a fost nicicand mai simpla. Cu ajutorul unor tavi aurii din carton, care pot fi gasite in oferta magazinului online AmbalajMarket, briosele vor capata un aspect de vis. Nimeni nu trebuie sa fie profesionist in impachetarea cadourilor, este nevoie doar de putina creativitate, cateva elemente decorative care pot fi gasite aproape in orice magazin si putina inspiratie.

Omuleti de turta dulce

Omuletii de turta dulce sunt emblematici pentru Craciun, alaturi de acadelele in forma de bastonase si ciocolata alba in forma de omuleti de zapada. Astfel de tavi aurii pot fi folosite si pentru ambalarea acestor dulciuri in miniatura cu scopul obtinerii rezultatelor si reactiilor dorite.

Fursecuri cu jeleu si glazura de ciocolata

Un bol plin cu fursecuri special pregatite pentru Craciun in diverse forme festive reuseste sa atraga atentia tuturor invitatilor asezati la masa, bucurandu-se mai intai vizual de preparatul pe care il au in fata. De asemenea, dulciurile pot fi oferite si drept cadou pentru persoanele dragi, intr-un ambalaj care sa reflecte entuziasmul generat de sarbatorile de iarna.

Cu alte cuvinte, surprizele dulci reusesc sa se strecoare imediat in inima destinatarului, mai ales daca sunt impachetate pretentios si cu bun gust. Profita si tu de oferta celor de la AmbalajMarket si cumpara tavite pentru prajituri perfecte pentru cadourile de sarbatori!

FOTO: ambalajmarket.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete