Sfaturi culinare

#secrete preparare salata de vinete #salata de vinete #sfaturi culinare #vinete

Secretele prepararii celei mai bune salate de vinete

Salata de vinete este un deliciu de care toata lumea trebuie sa se bucure in aceasta perioada. Cunosti insa secretele prepararii celei mai bune salate? Iata care sunt acestea!

 

1. Vinetele se coc direct pe ochiul aragazului, nu in cuptor. Gustul este cu totul altul si, in plus, pulpa vinetelor nu se va inchide la culoare capatand un aspect neplacut.

2. Vei sti ca vinetele sunt coapte cand incep sa se cojeasca singure iar pulpa se inmoaie. Le poti testa cu degetul insa ai grija sa nu te arzi.

3. Curata vinetele imediat de coaja, pentru ca miezul sa nu se innegreasca. Pune apoi pulpa pe un tocator de lemn sau o farfurie plata, pentru a se scurge. Vinetele isi vor lasa multa zeama pana se racesc.

4. Prepara vinetele dupa ce s-au racit complet! Le poti prepara cu maioneza sau doar cu ulei. Daca doresti poti adauga ceapa sau usturoi, dupa preferinte.

Sursa foto: mancare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului