- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
Ouale umplute cu bacon si branza Cheddar
Sursa foto: framedcooks.com
Ingrediente
- 12 oua
- ½ cana maioneza
- 1 lingura mustar
- 4 linguri branza cheddar
- 4 felii de bacon
- sare
- piper
- boia de ardei iute
Cum se prepara
Fierbe ouale tari, apoi curata-le de coaja. Taie-le in jumatate si indeparteaza cu grija galbenusul, avand grija sa nu rupi albusurile.
Intr-o tigaie nonaderenta, prajeste feliile de bacon pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si marunteste-le cu ajutorul unei furculite.
Intr-un castron pentru mixer adauga galbenusurile, mustarul si o lingura de maioneza. Mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga apoi, treptat restul de maioneza. Asezoneaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei iute. Adauga apoi branza Cheddar si baconul.
Umple albusurile cu amestecul obtinut. Lasa-le la frigider minim doua ore inainte de a le servi.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina