Sfaturi culinare

#resturi paste #resturi #resturi Sarbatori #retete din resturi # resturi mancare

Resturile de la masa de Paste! 3 retete din care sa te inspiri

Ouale umplute cu bacon si branza Cheddar

Sursa foto: framedcooks.com

Ingrediente

  • 12 oua
  • ½ cana maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 4 linguri branza cheddar
  • 4 felii de bacon
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute

Cum se prepara

Fierbe ouale tari, apoi curata-le de coaja. Taie-le in jumatate si indeparteaza cu grija galbenusul, avand grija sa nu rupi albusurile.

Intr-o tigaie nonaderenta, prajeste feliile de bacon pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si marunteste-le cu ajutorul unei furculite.

Intr-un castron pentru mixer adauga galbenusurile, mustarul si o lingura de maioneza. Mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga apoi, treptat restul de maioneza. Asezoneaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei iute. Adauga apoi branza Cheddar si baconul.

Umple albusurile cu amestecul obtinut. Lasa-le la frigider minim doua ore inainte de a le servi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului