Sfaturi culinare

#seminte pepene galben #acoaja de pepene verde #coaja de portocla #resturi alimentare #sfaturi culinare

Resturi alimentare pe care nu trebuie sa le arunci

Coaja de portocala

Sursa foto: couriermail.com.au

Inainte de a desface o portocala spala-i bine coaja si da-o prin razatoare. O poti utiliza pentru a da aroma si culoare diverselor preparate (se potriveste perfect alaturi de carnea de pasare si cea de peste sau fructe de mare), sau in prepararea dulciurilor. Daca nu ai nevoie de ea pe moment o poti conserva astfel: Amesteci coaja raza de la o portocala cu 2 linguri de zahar si o adaugi intr-un borcan curat. Mai torni o lingura de zahar la suprafata apoi o pastrezi la frigider. O poti pastra astfel pana la cateva luni si o poti utiliza la prepararea dulciurilor. In timp zaharul se va topi si va avea un aspect de dulceata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului