Sfaturi culinare

#produse tefal #tefal #amenajare bucatarie #bucatarie

Produsele Tefal dau o noua aroma bucatariei tale

Schimba rutina cotidiana cu trei produse Tefal care vor face din bucataria ta atractia principala! A sosit timpul sa transformi fiecare farfurie in ceva ce o sa ii faca si pe cei mai mari chefi sa iti dea un «super like».

Tefal HV4 – cea mai puternica masina de tocat de la Tefal

Desi suntem in Post, pregatirile pentru Paste au inceput deja in orice bucatarie. Masina de tocat de la Tefal te ajuta sa pui la cale planul perfect pentru a-ti impresiona prietenii care te vor vizita in perioada sarbatorilor. Extrem de compacta si puternica, HV4 este ideala pentru prepararea celor mai delicioase retete pe baza de carne.

Usor de utilizat si extrem de rapida, HV4 este indispensabila din bucataria ta. Datorita motorului sau puternic poti toca pana la 2.3 kg de carne pe minut! De asemenea, aceasta este dotata cu 5 accesorii: 3 site din otel inoxidabil, 1 accesoriu pentru carnati si 1 accesoriu pentru prepararea sucurilor si sosurilor.

Imagineaza-ti o masa plina cu preparate savuroase pentru invitatii tai. Chiftele, carnati, tartar sau bolognese, sunt highlight-ul oricarui gurmand, iar pregatirea acestora e mai simpla ca oricand, cu masina de tocat HV4, wonder product-ul din gama sa.

Pain Dore – Aroma copilariei in bucataria ta

Masina de paine Pain Dore de la Tefal te face sa retraiesti cele mai dulci amintiri ale copilariei, cand asteptai cu nerabdare preparatele delicioase si gustoase facute de bunica.

Cu cele 3 niveluri de rumenire, poti prepara painea exact pe gustul tau: de la paine alba si moale, la paine rumenita si crocanta, iar cele 12 programe automate sunt sursa de inspiratie cand vrei sa descoperi noi savori! Usor de curatat datorita invelisului antiaderent al cuvei si malaxorului, si usor de depozitat datorita dimensiunilor sale reduse, Pain Dore devine parte integrata din orice bucatarie.

Transforma micul dejun in ceva special si incepe ziua cu zambetul pe buze. Prepara paine de secara, integrala, dulce sau fara gluten, sau chiar prajituri, si lasa-te cucerit in fiecare dimineata de aromele copilariei!

Tefal Easy Grip – pentru o forma perfecta in tava ta

Cine spunea ca pizza facuta acasa nu poate starni invidia si celui mai mare gurmand italian? Fa-o sa arate precum plate-urile de pe cele mai in voga food blogs! Simplu, gustos si delicios, formele de copt de la Tefal iti permit sa gatesti cele mai variate produse, in confortul casei tale.

Cu tavile si formele Tefal Easy Grip poti coace tarte, paine, cookies sau pizza. Fabricate din otel carbon robust, tavile de la Tefal sunt solide, iar suprafata texturata antiaderenta va impiedica aluatul sa se lipeasca, permitand in acelasi timp o coacere uniforma. Foarte practice, usor de utilizat, formele de copt sunt solutia perfecta pentru bucataria ta.

Cine spunea ca nu poti fi si tu un masterchef?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului