Sfaturi culinare

#ceapa fara lacrimi #cum sa tai ceapa #cum sa #ceapa

Nu mai plange! Afla cum sa tai ceapa fara lacrimi

De sute de ani oamenii se lupta cu o problema la care nu reuseau sa gaseasca o rezolvare: cum sa tai ceapa fara sa izbucnesti in plans? Daca vrei sa afli acest raspuns tot ce ai de facut este sa citesti articolul.
 
 
Daca iti doresti sa scapi de lacrimile provocate de ceapa atunci afla ca sunt cateva metode eficiente care nte vor scapa de chinuri. Nu crezi ca e posibil, nu-i asa? Dar ce ai de pierdut daca incerci? Prima si cea mai eficienta metoda se pare ca este cea in care folosim frigiderul. Tot ce ai de facut este sa pui ceapa la frigider, iar cand o vei scoate s-o tai nu vei mai avea probleme.

 

O alta metoda buna si simpla este sa pui ceapa in microunde pentru cateva secunde, dupa aceea scoate-o si tai-o. De asemenea, poti sa lasi ceapa cateva momente sub un jet puternic de apa rece, iar dupa ce o vei sterge va fi numai buna de taiat. Un alt sfat, care ar da roade, este sa mesteci guma mentolata in timp ce tai ceapa.

 

Un bucatar renumit isi invata elevii cum sa taie ceapa ca sa nu planga! Stii cat de simplu este trucul lui? Tot ce trebuie sa faci este sa tai cat mai departe de baza cepei. Daca eviti sa tai de langa radacini nu vei pati nimic. Spor la gatit!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete