Sfaturi culinare

# crock pot #slow cooker #retete rapide

Noi tehnologii in bucatarie: slow cooking cu "oala minune"

Indiferent de preferintele culinare sau afinitatea pentru un anumit tip de bucatarie, mancarea a avut dintotdeauna un numitor comun: gustul, dublat de un interes tot mai crescut pentru preparate sanatoase.

De curand a aparut si pe piata din Romania aparatul electric Crock-Pot, care are la bază conceptul de slow cooking, adica gătitul lent la temperaturi reduse, grație căruia nutrienţii se menţin în întregime în mâncare, iar preparatele sunt sănătoase şi gustoase.

Fie că alegi să încerci tocănițe gustoase, ciorbe, aperitive sau prăjituri delicioase, toate acestea pot fi gătite mult mai gustos și mai sănătos cu noul aparat de gătit electric Crock-pot. Aromele se îmbină mult mai bine, legumele își păstrează textura, carnea este foarte fragedă, își păstrează consistența și forma. Indiferent de aptitudinile pe care le ai în bucătărie, vei obține mâncăruri gustoase și vei avea mai mult timp pentru tine și cei dragi, pentru că slow cooker-ul gătește în lipsa ta. 

Ca orice alt aparat din gospodărie, de exemplu, frigiderul, Crock-Pot poate fi lăsat nesupravegheat ore întregi, în timp ce tu îți folosești timpul pentru alte activități cotidiene. 

Disponibil momentan în 5 variante, cu capacități de preparare ce variază de la 2 la 7 persoane, Crock-Pot include un capac de sticlă și un vas de ceramică detașabil. Curățarea vasului ceramic se face foarte ușor, inclusiv în mașina de spălat vase, acesta putând fi utilizat și pentru servirea mâncării. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete