Sfaturi culinare

#meniu florii #salata de peste # retete peste #gogosi #pastrav #florii #retete

Meniu pentru Florii! Trei idei de retete din care sa te inspiri

Pastrav cu migdale

Sursa foto: womenshealthmag.co.uk

Ingrediente

  • 50 grame fulgi de migdale
  • ulei de masline
  • 4 pastravi
  • 30 ml suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • o legatura de patrunjel

Cum se prepara

Intr-o tigaie nonaderenta adauga fulgii de migdale si lasa-i la foc mediu pana se rumenesc usor. Lasa-le apoi sa se raceasa.

Asezoneaza pastravul cu sare si piper si prajeste-l in ulei, pe ambele parti, pana se patrunde bine.

Intre timp, toaca patrunjelul, si amesteca-l cu lamaia. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Cand pestele este gata, scoate-l pe un platou, adauga dressingul peste acesta si presara migdalele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului