- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
Pastrav cu migdale
Sursa foto: womenshealthmag.co.uk
Ingrediente
- 50 grame fulgi de migdale
- ulei de masline
- 4 pastravi
- 30 ml suc de lamaie
- sare
- piper
- lamaie
- o legatura de patrunjel
Cum se prepara
Intr-o tigaie nonaderenta adauga fulgii de migdale si lasa-i la foc mediu pana se rumenesc usor. Lasa-le apoi sa se raceasa.
Asezoneaza pastravul cu sare si piper si prajeste-l in ulei, pe ambele parti, pana se patrunde bine.
Intre timp, toaca patrunjelul, si amesteca-l cu lamaia. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Cand pestele este gata, scoate-l pe un platou, adauga dressingul peste acesta si presara migdalele.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina