Sfaturi culinare

#bucataria mediteraneana #delicatese

Mediterranea – delicatese din bucataria mediteraneana

Gustul savuros al mancarurilor mediteraneene este cunoscut in intreaga lume pentru calitatea, varietatea si beneficiile sale asupra sanatatii, fiind si sursa de inspiratie a brandului Mediterranea in crearea produselor sale.

 

Mediterranea aduce in Romania o selectie de delicatese din bucataria mediteraneana cu ingrediente ce provin de la producatori locali, atent selectate pentru a rezulta produse de cea mai buna calitate.

Fiind o afacere de familie, Mediterranea se concentreaza pentru a oferi consumatorilor sai o varietate de delicii grecesti si cipriote bazate atat pe retete traditionale, cat si produse inovatoare:

Branza halloumi - preparata dintr-un amestec de lapte de capra, vaca si oaie, disponibila in diferite sortimente: classic, light, cu chili, fara lactoza, premium eco, dar si diferite proportii, pentru a fi mai usor de introdus in alimentatia zilnica si intr-o varietate de combinatii:  felii, bucati rotunde pentru burger, diferite gramaje pentru gratar.

Branza feta – preparata din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie si de capra, este disponibila in urmatoarele sortimente: traditionala, fara lactoza, eco, usor sarata.

Specialitati branzeturi – Pecorino, Graviera (Clasica, cu trufe negre, usor picanta), Ricotta, Telemea (clasica, fara lactoza).

Gama Veggie – potrivita pentru vegetarieni & vegani, nu contine gluten, lactoza, soia, lapte, fiind disponibila in 3 arome: aroma edam, aroma mozzarella, aroma cheddar.

Pita – greceasca si cipriota, perfecta pentru preparatele specifice bucatariei mediteraneene.

Brichete premium din samburi de masline - alternativa verde la carbunele de lemn, care valorifica resturile ramase dupa presarea uleiului de masline.

Produsele Mediterranea sunt disponibile in supermarketuri sau online.

Fiti la curent cu noutatile brandului pe canelele de social media @mediterranea.deli

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului