Sfaturi culinare

#producator drojdie #drojdie

Lesaffre Romania este producatorul tau de drojdie de incredere!

Lesaffre Romania proiecteaza, produce si comercializeaza solutii privind panificatia, nutritia si sanatatea. Se implica in mod activ in stabilirea standardelor globale pentru drojdie, amelioratori de panificatie si alte produse de fermentatie.

Lesaffre produce diferite tipuri de drojdii: drojdii comprimate, drojdii granulate, drojdii inactive sau drojdii lichide. Lesaffre adapteaza si imbunatateste in mod permanent solutiile care au legatura cu drojdia, cu scopul de a tine pasul cu modificarile privind metodele de panificatie. Lesaffre a gasit o solutie perfecta, pentru ca drojdia uscata instant sa elimine nevoia de a rehidrata drojdia uscata activa, asigurand astfel o putere de fermentatie cu 30-40% mai mare. La Lesaffre gasesti intotdeauna drojdie proaspata, indiferent de tipul de drojdie dorit, putand fi create si tipuri speciale de drojdie.

Succesul grupului Lesaffre se datoreaza capacitatilor tehnice inovatoare, punerea in practica a cunostintelor si capacitatea si usurinta cu care vine in personalizarea cererilor si ofertelor. Parteneriatele se formeaza datorita anticiparii nevoilor clientilor, satisfacerea asteptarilor si producerii unor produse unice, de inalta calitate.

Domeniul de referinta al companiei Lesaffre este productia de drojdie. Daca detii o afacere in industria alimentara sau farmaceutica, Lesaffre este partenerul ideal. Pe langa drojdie, Lesaffre produce amelioratori de panificatie si produse obtinute prin fermentatie si bioconversie, utilizate pentru proprietatile lor nutritive si aromatice. Prin procedeele utilizate, Lesaffre garanteaza produse de inalta calitate si performanta, dezvoltand ingrediente specifice moraritului si panificatiei, in crearea amelioratorilor de panificatie.

Lesaffre Romania sustine si reprezinta cercetarea si inovatia, standardele de calitate si politica de mediu. Reprezinta unul dintre jucatorii de baza in industria alimentara si a dezvoltat organizatii dedicate calitatii produselor si serviciilor proprii. Lesaffre iti indeplineste asteptarile prin siguranta alimentului, performanta produsului potrivit pentru tine. Mai mult decat atat, odata cu livrarea unui produs, Lesaffre ofera si un serviciu, printr-un ciclu de viata adecvat.

                                                                                                                                                                       Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului