Sfaturi culinare

# platouri mezeluri # platouri branzeturi #branzeturi #branza #musafiri neasteptati # gustari pentru musafiri

Invitati surpriza? Platoul cu care NU vei da gres

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai invitati supriza si sa nu ai timp sa te pregatesti din timp cu cele necesare pentru a-i servi? Iata cat este de simplu sa realizezi un platou rapid care sa arate ca in reviste, cu alimente pe care le ai deja in frigider.

 

Toata lumea are in casa diverse branzeturi, mezeluri, fructe si legume. Nici nu ai nevoie de mai mult! Asaza-le strategic pe un platou de lemn, precum cel de mai jos si serveste-le cu briscutipentru aperitive.

Daca ai crema de ranza intinde-o pe cativa biscuiti si adauga desupra rosii uscate sau verdeturi proaspete. Asaza langa cateva nuci, muguri de pin, migdale sau orice alte seminte oleaginoase ai prin casa, neparjite si nesarate. Nu uita sa pui si cateva legume precum rosii, ridichii etc, iar pentru decor adauga frunze proaspete de busuioc, rucolla sau ce ai la indemana.

Branzeturile merg de minune atat alaturi de legume cat si de fructe precum mere, struguri sau alte fructe acrisoare. Asadar nu te sfii sa adaugi pe platou si fructe. Pe langa decorul exceptional, gustul va fi cu siguranta apreciat de musafiri.

Surse foto: ohhappyday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului