Sfaturi culinare

#Yellow.Menu #comanda #pranz

Incearca pranzul de 5 stele de la Yellow.Menu si foloseste codul promotional la prima comanda!

Yellow.Menu este numele serviciului care a inceput zilele acestea sa livreze un pranz elitist pentru cei care pun pret pe calitatea pranzului servit la birou sau acasa. Serviciul vine in intampinarea celor care isi doresc un pranz de cinci stele, asa cum este prezentat doar la resturantele de lux, insa la preturi mult mai accesibile, mai rapid si diversificat.

Conceptul Yellow.Menu este unic pe piata din Romania: 6 preparate speciale pregatite zilnic de 4 Chefi de renume, cu experienta de zeci de ani la restaurante cotate cu 3 stele Michelin din Germania, Franta, Italia si Thailanda, livrate in 30 de minute, in conditii speciale de ambalare si livrare.

Meniul se modifica zilnic si este anuntat in fiecare seara la ora 20.00 pentru ziua urmatoare, permitand utilizatorilor sa il rezerve si sa il comande direct din aplicatie.

Plata se face cu cardul, direct din cont pe site sau din aplicatiile iOS si Android, prin intermediul serviciului de plati Braintree Payments, parte a grupului PayPal, utilizat de companii de renume din piata, permitand inclusiv printarea facturilor direct din contul de utilizator.

Comenzile pot fi preluate si in ziua respectiva, in intervalul 11.00–15.00, si livrate la ora dorita de client sau in maxim 30 de minute de la preluarea comenzii. Momentan, zona de livrare acopera parte de Nord a orasului Bucuresti, dar urmeaza sa fie extinsa. De asemenea, Yellow.Menu va oferi, in viitorul apropiat, si serviciul de cina.

Mai trebuie mentionat faptul ca in bucataria Yellow.Menu sunt folosite doar ingrediente de foarte buna calitate, selectionate cu foarte mare grija si atent verificate. Alegerea ingredientelor si prepararea acestora reprezinta un proces foarte strict, care respecta toate conditiile impuse de bucatariile internationale, atat din punct de vedere nutritional cat si al modului in care acestea sunt preparate.

La prima comanda din Yellow.Menu va puteti bucura de un voucher special de reducere, de 10 lei, folosind codul unic Y3L10W01.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului