Sfaturi culinare

#condimente #branzeturi #platou #decorat #carte de bucate #taiat #cadou #cadouri de sarbatori # accesorii gatit #retete craciun

Idei culinare pentru cadourile de sarbatori

Produsele de bucatarie constituie un cadou estetic si practic pe care il poti face de sarbatori. Exista numeroase acccesorii de gatit pentru care poti opta, in functie de nevoile si dorintele beneficiarului.

Iata in continuare cateva idei culinare pentru cadourile de sarbatori:
 

Platou pentru branzeturi
 

Un platou pentru branzeturi este elegant si util pentru pasionatii in domeniu. Platoul poate fi folosit la petreceri sau la deserturi cu diverse tipuri de branza si fructe. Un astfel de produs costa in jur de 50 lei.
 

Set de condimente
 

Alege o firma buna care produce condimente de bucatarie si alege mai multe sortimente. Odata cu noul an, este vremea ca vechile plante aromatice sa fie inlocuite de unele proaspete. Beneficiarul nu poate decat sa fie multumit de un astfel de cadou. Daca ti se pare prea simplu, ofera-le in borcanase decorative, special concepute pentru depozitarea condimentelor.
 

Carte de bucate
 

Daca beneficiarul este pasionat de gatit, cumpara-i o carte de bucate speciala. Opteaza pentru un specialist recunoscut. Pentru bucataria romaneasca poti alege una dintre cartile lui Radu Anton Roman, pentru bucataria internationala alege o carte de Jamie Oliver etc. Cartile de bucate costa in general de la 100 lei.
 

Cosuri cu bunatati
 

Unele magazine pun in vanzare cosuri cu bunatati pentru sarbatorile de iarna. Acestea contin sticle de vin, branzeturi, ciocolata etc. De exemplu, un cos contine un vin de calitate, branza cu mucegai, praline in cutii de cadou, biscuiti cu lapte, mere si scortisoara etc. Preturile incep de la 200 lei si pot depasi 600 lei.
 

Cana de ceai
 

Canile de ceramica pentru ceai sunt disponibile in numeroase modele si contin tot felul de accesorii, de la sita inclusa la capac, lingurite de ceramica, farfurioara etc. O astfel de cana costa aproximativ 30 lei.
 

Set de taiat si decorat
 

Un set pentru taiat legume si fructe, cu accesorii pentru decorat constituie un cadou amuzant si util. Oricine poate avea nevoie in bucatarie de ustensile care sa taie in diverse forme si sa ajute la decorarea mancarii, de la aperitive la deserturi. Un set de 13 piese pentru decorat costa in jur de 110 lei.
 

Sursa foto: cooking.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului