Sfaturi culinare

#etichete borcane #etichete #borcane

Etichete pentru borcane. Modele ce pot fi descarcate gratis

De unde poti descarca modele gratis etichete pentru borcane, poate ca este una dintre intrebarile pe care vi le puneti acum in prag de toamna cand camarile asteapta sa fie umplute.

Si pentru ca la sfarsitul verii si toamna este vremea conservelor pentru iarna, borcanele noastre se vor bucura cel mai mult de etichetele frumoase si originale.

Etichetele in general ne sunt de folos si atunci cand dorim sa ne organizam mai bine spatiul in care lucram sau locuim putandu-le folosi nu doar pentru etichetarea borcanelor din camara.

Exista multe modele de etichete pentru borcane de cumparat de la raioanele de papetarie, dar de multe ori putem sa nu gasim ceea ce ne place.

Putem sa facem noi singuri etichete pentru borcane dragute, daca avem cunostintele potrivite de utilizare a programelor de editare pe computer, sau putem pur si simplu sa cautam on-line etichete gata editate, care sunt gratis.

Va trebui apoi doar sa tiparim aceste etichete pentru borcane folosind imprimanta noastra conectata la computer. Ideal ar fi sa fie una color pentru a ne bucura de toata frumusetea lor.

Imprimarea o putem realiza pe hartie speciala auto-colanta, dar in lipsa acesteia chiar si pe hartie obisnuita, ramanand ca sa ne imaginam apoi o metoda de lipire a etichetelor, folosind lipici sau chiar banala banda scotch.

Citeste continuarea pe softblog.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului