Sfaturi culinare

#espressor incorporabil #bricomix.ro #espressor

Economiseste spatiu cu noua generatie de espressoare incorporabile de la Bricomix.ro

 

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume si poate fi preparata in numeroase feluri, atat manual, cat si cu ajutorul aparatelor electrocasnice, special concepute pentru a obtine bautura ideala. Bricomix.ro va intampina cu o gama diversificata de espressoare incorporabile, prevazute cu functii si programe inteligente, care transforma cafeaua intr-o bautura savuroasa in doar cateva minute. In plus, spre deosebire de modelele obisnuite, acestea va ajuta sa valorificati spatiul din bucatarie intr-un mod elegant, fiind usor de integrat in orice decor.

Cafea boabe sau capsule? Alege espressorul potrivit pentru tine!

Espressoarele pot fi alimentate fie cu cafea boabe proaspat macinate, fie cu capsule disponibile in comert. Desigur, diferenta de calitate este semnificativa, dat fiind ca aparatele ce folosesc capsule nu sunt espressoare autentice. Astfel, ajungem la prima conditie pe care trebuie sa o indeplineasca un dispozitiv de calitate – rasnita interna. Altfel spus, un aparat profesional este prevazut cu o rasnita de cafea proprie, care macina pe loc boabele de cafea si ofera acea aroma unica bauturii care ne trezeste dis- de-dimineata.

De asemenea, trebuie sa stiti ca exista trei tipuri de aparate de espresso: automate, semi-automate si manuale. Conforma recomandarilor specialistilor, cele automate se claseaza pe ultimul loc din punct de vedere calitativ, deoarece au nevoie de o intretinere pretentioasa si se pot defecta cu mare usurinta. Acestea sunt folosite in general la birou sau de catre cei care isi doresc neaparat un astfel de aparat de cafea.

Cele semi-automate sunt usor de integrat in orice spatiu, mai ales in restaurante, localuri sau cafenele. Ultima categorie, cele manuale, este considerata cea mai potrivita pentru clientii care isi doresc un espresso autentic, exact asa cum este preparat in Italia. Insa, pentru a obtine o cafea ce poate satisface chiar si cele mai exigente cerinte, este important sa fie manevrate corespunzator.

Ce fel de espressoare incorporabile gasiti la Bricomix.ro?

  • Espressor Hotpoint Ariston – Acest aparat cu rasnita incorporata, presiune de 15 bari, display si sistem de spumare reprezinta alegerea ideala pentru obtinerea unei cafele tari si aromate. Poate fi alimentat cu cafea boabe si cafea macinata si nu este prevazut cu rezervor de lapte.
  • Espressor Teka – Aceste dispozitiv este prevazut cu 30 de programe, are panou de control electronic, sistem integrat de rasnire a cafelei boabe si o capacitate de 2 cesti.
  • Espressor Bosch – Acest aparat modern este prevazut cu rezervor lapte, rasnita si program de autocuratare. Are o putere de 1600 W, o presiune de 19 bari si poate fi controlat cu usurinta datorita display-ului TFT interactiv.

Afla mai multe detalii despre modelele de espressoare!

Ziua incepe mai frumos cu o cafea aromata, pregatita la espressor inainte de a pleca la munca. Daca ati decis ca este timpul sa investiti in placerile dumneavoastra, Bricomix.ro va asteapta cu o gama variata de espressoare incorporabile, disponibile la preturi avantajoase. Acestea sunt potrivite atat pentru uzul casnic, cat si pentru cafenele, restaurante sau diverse localuri.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa discutati cu reprezentantii magazinului la numarul de telefon 0732 610 473 sau prin e-mail: office@bricomix.ro. De asemenea, puteti oricand sa accesati website-ul www.bricomix.ro.

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului