Sfaturi culinare

#gratare Tefal #Optigrill #gratare # gratar electric

Da startul sezonului gratarelor cu OptiGrill®+ de la Tefal

Fii one man show vara aceasta si arata-le tuturor cine da startul distractiei! OptiGrill®+ de la Tefal deschide sezonul gratarelor si iti reda pofta de viata. Aparatul electric, extrem de compact si usor de folosit, transforma orice meniu intr-un culinary dish extravaganza si iti cheama prietenii la masa!

Suntem in luna finalelor fotbalistice si ce poate fi mai grozav decat un meci bun si o masa pe cinste? We’ve got you covered! A sosit vremea pentru Tefal OptiGrill®+. Gratarul electric de ultima generatie beneficiaza de o tehnologie patentata, unica in lume, ce garanteaza savoarea desavarsita a preparatelor tale.

Acum nu trebuie sa mai revezi reluarile pentru fazele importante sau cele mai tari goluri. Semnalul sonor de la OptiGrill®+ te anunta cand preparatul tau este gata pregatit, exact asa cum vrei! In plus, senzorul automat incorporat, Automatic Cooking Senzor, permite reglarea automata a timpului de preparare si a temperaturii, in functie de grosimea si dimensiunea alimentelor, dar si de numarul de portii asezate pe suprafata gratarului.

Trebuie doar sa te preocupi de invitati cu voie buna, distractie si ospitalitate. Intreaba-i care este friptura preferata si surprinde-i cu una exact pe gustul lor: medium, rare sau well done.

Lasa-ti imaginatia sa prinda viata si gateste un burger excelent cu bacon care va cuceri si cel mai mare gurmand, dar si pe cel mai mofturos vecin:

Gateste carnea pana cand indicatorul devine rosu. Adauga o felie de branza peste chifteaua de carne. Noi recomandam un british Cheddar, care imbina perfect aromele. Asaza chifteaua peste chifla, asezoneaza cu o frunza de salata frisée, rosii si rondele de ceapa taiate julienne. Esti aproape gata! Mai ai nevoie doar de o felie de bacon rumenit la programul manual OptiGrill®+, o lingurita de mustar cu maioneza si ingredientul secret, Dragoste! Dig in!

Si, dupa ce ai terminat de gatit, OptiGrill®+ este extrem de usor de curatat! Placile detasabile sunt prevazute cu invelis antiaderent, de aceea spalarea lor va fi floare la ureche, acesta fiind compatibile cu masina de spalat vase!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoara şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

                                                                                                                                                                                          Advertorial 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului