Sfaturi culinare

# bulion ingrediente # bulion magazine # bulion calitate #bulion

Cum recunosti un bulion de calitate. Iata ce trebuie sa contina

Cel mai bun bulion este cel pregatit in casa! Daca totusi nu ai posibilitatea sa iti faci conserve si esti nevoita sa cumperi din magazine, trebuie sa fii atenta la cateva detalii atunci cand alegi bulionul.

Citeste cu atentie eticheta produsului. Atat bulionul, cat si pasta de rosii trebuie sa contina doar rosii. Nu trebuie sa aiba concentrat de tomate, deoarece acestea pot avea urme de reziduri, pesticide si metale grele. Pentru ca un bulion sa fie de calitate, acesta trebuie sa contina rosii intr-o cantitate foarte mare, si nu suc de rosii.

Adopta un stil de viata sanatos si ai grija de silueta ta

Cauta produse care au peste 100 g rosii la 100 g produs. Unii producatori inscripționează cuvântul „bulion“ cu litere mari si cuvantul „sos“ cu litere mult mai mici. Daca te uiti cu atentie pe eticheta unor borcane cu bulion ai sa observi ca de fapt cele mai multe contin sos de bulion.

Bulionul se obtine prin fierberea rosiilor pasate, insa in compoziția sosului de bulion intra si substante de ingrosare, precum guar sau xantan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare