Cel mai bun bulion este cel pregatit in casa! Daca totusi nu ai posibilitatea sa iti faci conserve si esti nevoita sa cumperi din magazine, trebuie sa fii atenta la cateva detalii atunci cand alegi bulionul.
Citeste cu atentie eticheta produsului. Atat bulionul, cat si pasta de rosii trebuie sa contina doar rosii. Nu trebuie sa aiba concentrat de tomate, deoarece acestea pot avea urme de reziduri, pesticide si metale grele. Pentru ca un bulion sa fie de calitate, acesta trebuie sa contina rosii intr-o cantitate foarte mare, si nu suc de rosii.
Adopta un stil de viata sanatos si ai grija de silueta ta
Cauta produse care au peste 100 g rosii la 100 g produs. Unii producatori inscripționează cuvântul „bulion“ cu litere mari si cuvantul „sos“ cu litere mult mai mici. Daca te uiti cu atentie pe eticheta unor borcane cu bulion ai sa observi ca de fapt cele mai multe contin sos de bulion.
Bulionul se obtine prin fierberea rosiilor pasate, insa in compoziția sosului de bulion intra si substante de ingrosare, precum guar sau xantan.