Sfaturi culinare

#trucuri curatare nuci #curatare nuci #nuci

Cum cureti rapid nucile. Trucuri pe care trebuie sa le stii

Nucile sunt un ingredient pe care toate gospodinele trebuie sa il aiba in bucatarie. Au o aroma unica si se pot folosi la numeroase preparate. Cel mai dificil proces insa este curatarea lor. Venim in sprijnul tau cu cateva trucuri care te vor ajuta sa cureti foarte usor nucile.

 

Una dintre cele mai complicate parti ale procesului de curatare a nucilor este spargerea cojii. Pentru a-ti fi cat mai usor, exista un truc genial, care va imuia coaja si te va ajuta sa spargi cat usor coaja.

Inmoaie nucile in apa calda 15 minute. Scurge-le si apoi cu ajutorul unui spargator de nuci, acestea vor fi mult mai usor de desfacut. Pentru a le curata de pielite, pune nucile intr-o oala cu apa.

Lasa-le sa fiarba un minut, apoi lasa-le sa se raceasca. Vei observa ca dupa acest proces, poti curata pielita mult mai usor, fara sa te chinui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului