Sfaturi culinare

#tigaie #concurs #bucatarie

Concurs: "Castiga o tigaie din teflon Dry Cooker"

Iti doresti o tigaie deosebita pentru bucataria ta? Castiga o tigaie din teflon “ www .acasa.ro/ www .acasa.ro/dry" title="dry">dry " title="dry">Dry Cooker” participand la concursul nostru. Trimite-ne o reteta pe care ai putea sa o gatesti folosind tigaia Dry Cooker si ai ocazia ca la finalul lunii sa fii castigatorul care va avea acasa o astfel de tigaie.
 

Tigaia din teflon, un atu in bucatarie
 

In bucatarie, unul dintre obiectele cele mai des folosite este tigaia. Pentru a evita fumul, lipirea mancarii, dar si pentru a putea gasi intr-un mod sanatos, tigaia pe care o alegi este bine sa fie una de calitate. Un astfel de produs este tigaia din teflon.

Tigaia Dry Cooker are un model special conceput, care o diferentiaza de alte tigai de pe piata: are un centru ridicat, prevazut cu un orificiu. Prin el, aerul patrunde in interior si coace mancarea. Astfel, se evita lipirea si arderea alimentelor.

Prin sistemul de distribuire a caldurii, tigaia Dry Cooker pastreaza proprietatile nutritive ale alimentelor.

Produsul poate fi folosit cu usurinta. Pentru a obtine o crusta usoara la friptura, se adauga un strop de ulei. Se pot face si legume care, datorita tigaii, isi pastreaza culoarea naturala. Legumele pot fi preparate fara sa se foloseasca ulei.

Tigaia Dry Cooker este realizata din material de teflon, are 6 straturi neaderente si un diametru de 26cm/6cm. Produsul poate fi achizitionat de la Top Shop.
 

Cum se desfasoara concursul
 

Demonstreaza-ti calitatile de bucatar si trimite-ne o reteta pe care ai putea sa o gatesti folosind tigaia Dry Cooker. Inscrie aceasta reteta in concursul de pe Forum Acasa.ro, dand un click aici. Va fi premiata cea mai interesanta reteta.

Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca datele tale personale sunt completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Nu vor fi luate in considerare raspunsurile postate la acest articol. Pentru ca raspunsul sa fie unul valid, posteaza-l pe Forum.
 

Perioada de desfasurare a concursului
 

Concursul se desfasoara in perioada 08-29.07.2010, castigatorul urmand a fi desemnat in data de 29.07.2010.
Va fi ales un singur castigator, care va primi premiul pus in joc: o tigaie din teflon Dry Cooker.
 

Castigatoare: lilya76

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului